В Одесі чоловік розгулював містом з людською головою в руках, обмотаною кишками

У місті Одеса, на проспекті Небесної сотні, 41, 20 січня стались моторошні вбивства.

Як повідомляють у правоохоронних органах чоловік розчленував двох людей та з людською головою ходив вулицями міста.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який ходить вулицею з людською головою в руках. Оперативно прибувши за викликом, патрульні поліцейські побачили правопорушника, який заходив у під’їзд будинку. Слідом за молодиком вони зайшли до його квартири, де виявили тіла двох чоловіків із ознаками насильницької смерті", - повідомляє поліція Одеської області.

Водночас у Telegram-каналі Департаменту карного розшуку уточнюється, що вбиті - батько затриманого та ще одна людина.

"20 січня у місті Одеса на вулиці затримано чоловіка з відчленованою головою в руках та обмотаного людськими внутрішніми органами. Попередньо встановлено, що він скоїв вбивство батька та ще однієї людини, дані якої на цей час з’ясовуються. Одному із загиблих вбивця розпоров черевну порожнину, а іншому відчленував голову", - йдеться у повідомленні.

У відділі комунікації поліції області зазначають, що відомості за фактом умисного вбивства внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. З підозрюваним проводяться першочергові слідчі дії.

Обставини моторошних вбивств встановлює поліція.

З'ЯВИЛИСЬ ПОДРОБИЦІ ВБИВСТВ:

Журналістам Вголос вдалося поспілкуватися із сусідами злочинця та дізнатися деталі з його життя.

Як розповіла одна із сусідок, вбивцю звати Дмитро. Він та його сім’я родом з Одеси. Загалом про Дмитра жінка відгукнулася схвально, сказала, що він був спокійним і добрим, однак зловживав наркотиками і в такі моменти ставав “неадекватним”.

За словами сусідки, раніше Дмитро неодноразово бив свого 50-річного батька та підіймав руку на матір, коли ті приходили до нього в гості. Крім цього, відомо, що батьки чоловіка давно не жили разом.

Деякі подробиці вбивства також з’явилися у Telegram-каналі “Новини Одеса“. Зазначається, що вбивця раніше працював у готелі “Дюк”, який розташований в провулку Чайковського, 10. Чоловіка нібито звільнили через психічні зриви на роботі і перебування в стані наркотичного сп’яніння.

Повідомляється, що жертвами вбивці стали його батько Ігор Пономаренко та 32-річний Олександр Демченко, який, скоріш за все був другом сім’ї. Саме останній, за даними каналу, був тією жертвою, з якої вбивця вийняв нутрощі.

2ogoloshenya