Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "яценюк"

Нардеп Онищенко розповів, як "Народний фронт" вивів з держбюджету 40 млн доларів задля перемоги на виборах.

Нардеп Олександр Онищенко заявив у своїй книзі про корупцію чинного президента Петра Порошенка та його оточення "Петро П'ятий. Правдива історія про українського диктатора", що партія "Народний фронт" злочинним шляхом вивела з держбюджету 40 млн доларів, які були спрямовані на її виборчу кампанію у 2014 році.

За словам  нардепа, після призначення прем’єром внаслідок подій Революції Гідності, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк зумів "сісти" на корупційні схеми в компаніях Одеський припортовий завод, "Укргазвидобування" та НАК "Нафтогаз України", що дозволило йому профінансувати виборчу кампанію своєї політсили за рахунок держбюджету.

"Наймайстернішу схему на 40 млн доларів ми провернули через "Укргазвидобування". Завдяки їй вдалося проспонсорувати дорогу виборчу кампанію "Народного фронту", а "партія війни" прийшла до влади", – йдеться в заяві.

Джерело

2ogoloshenya