Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Харківській області дороги замело снігом у шести районах (ФОТО)

Впродовж минулої доби сніг випав у шести районах Харківщини. У Великобурлуцькому та Дворічанському районах товщина снігового покриву сягала п'яти сантиметрів. Проблем із проїздом, за інформацією дорожників, в області немає.

Перший сніг у регіоні випав через циклон, який зайшов з північного сходу області, повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області, пише Суспільне.

Опади у вигляді мряки та мокрого снігу розпочались при нульовій температурі та до -1° у Харківському, Вовчанському, Великобурлуцькому, Дворічанському районах. Протягом доби сніг також сипав у Печенізькому та Куп'янському районах.

 

Температура вночі опускалася до -5°. На дороги області висипали 36 тонн піщано-сольової суміші.

"Станом на 10 год. ранку, проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування державного значення Харківської області", — повідомляють дорожники.

Зранку 16 листопада сніг продовжує йти у північно-східних та східних районах області. Очікується, що опади припиняться ввечері.

Читайте також: 

2ogoloshenya