Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фото Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Слідчі та оперативники працюють над розкриттям подвійного вбивства пенсіонерів, яке зловмисник намагався замаскувати під пожежу.

16 квітня близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про те, що під час гасіння пожежі в приватному будинку у селі Солобківці Ярмолинецького району виявлено тіла двох людей.

Як вдалося з‘ясувати правоохоронцям, тіла належали 82-річній власниці домогосподарства та її 70-річному знайомому. На тілах загиблих були ознаки насильницької смерті, що дано підстави працівникам поліції припустити, що мало місце подвійне вбивство з корисливих мотивів та підпал майна з метою укриття слідів злочину.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 115 (навмисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна). Максимальне покарання, передбачене законодавством за такий злочин, — довічне позбавлення волі.

До розслідування та вивчення обставин справи задіяні кращі фахівці з обласного апарату поліції.

Звертаємося до усіх, кому може бути що-небудь відомо про обставини вчинення злочину та особу ймовірного злочинця, з проханням повідомити про це до поліції за телефоном 102.

Джерело                     

 

2ogoloshenya