Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "Матіос за допомоги НАБУ хоче очолити САП – політолог"

Військовий прокурор намагається обійняти нову посаду.

Справа керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького є намаганням головного військового прокурора Анатолія Матіоса обійняти омріяну посаду.

За словами Карасьова, справа Холодницького є медіаатакою на керівника САП з боку Матіоса, який невдовзі буде позбавлений посади у військовій прокуратурі.

"Історія конфлікту між ГПУ і САП подавалася в медіа як протистояння "старої прокуратури" і "нових антикорупціонерів". Але насправді йде кадрова боротьба. Після того як військовий прокурор Матіос програв боротьбу за пост глави ДБР, його ставкою стала САП. Нагадаю, що після запуску ДБР Військова прокуратура буде скасована, а САП залишиться", –  заявив Карасьов.

Карасьов вважає, що Матіос сфабрикував справу про вимагання Холодницьким хабара у сім'ї екс-глави Державної податкової адміністрації в Харківській області Станіслава Денисюка. Політолог зазначає, що справу вела не САП, а військова прокуратура.

При цьому політолог нагадав про роль НАБУ, яка настільки сильно хоче, щоб Холодницький пішов у відставку, що підігрує Матіосу.

Джерело

2ogoloshenya