Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Міністерство цифрової трансформації разом з IFC запустили Національну онлайн-школу для підприємців. Слухачам нададуть відповіді на безліч питань: з чого почати, як зареєструвати підприємство, де знайти фінансування і що взагалі потрібно робити.

Що це

Це навчальний курс у форматі освітнього серіалу «10 кроків для початку власної справи». Серіал складається із десяти серій тривалістю до десяти хвилин. Частина навчання буде проходити офлайн на базі центрів підтримки підприємців «Дія.Бізнес».

У онлайн-школі розкажуть про бізнес-ідею, про стратегію підприємства, як юридично оформити бізнес, про управління фінансами, про маркетингову стратегію та SMM, про джерела фінансування, про управління командою та про побудову ефективної комунікації.

Для кого

Цільова аудиторія — підприємці-початківці, але навчання безкоштовне для кожного. Онлайн-школа ставить перед собою мету допомогти малому та середньому бізнесу вибудовувати свій бізнес у сучасних умовах з використанням сучасних інструментів.

Як долучитися

Курси можна пройти за посиланням на платформі «Дія.Бізнес». Навчання проходить у форматі навчальних серіалів, які формують освітній курс. Підприємець має авторизуватися на сайті, після чого отримає можливість вільно користуватися курсом.

Після перегляду однієї серії освітнього серіалу глядач має пройти тестове опитування. Для того, щоб перейти до перегляду наступного уроку, потрібно відповісти на всі питання вірно.

Джерело.

2ogoloshenya