Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Рівному віднині можна лікувати проблеми хребта без операцій

Останні роки усе частіше жителі Рівненщини скаржаться лікарям на біль у спині.

І справа зовсім не у віці - просто із нашим нинішнім стилем і ритмом життя виникають проблеми з хребтом. А він, як відомо, є основою тіла людини.

Стикнувшись із болем, пацієнт запускає процес з різних обстежень, процедур, ходіння кабінетами, постійних витрат коштів. І в результаті пацієнт часто чує невтішну інформацію - потрібна операція...

Однак у певних випадках захворювання спини можна лікувати без операційного втручання і без болю.

- Із лікарні приходять до нас ті, кому казали, що їм допоможе тільки операційне втручання - і ми їх ставимо на ноги. Взагалі наші лікарі займаються мануальною терапією, лікуванням протрузії міжхребцевих дисків, грижи спини, остеохандрозів, - розповідає лікар-фізіотерапевт Анатолій Тищенко із рівненського центру "Аксіома". Чоловік має уже більше 20 років практики відновлення руху хребта.

До прикладу, із грижами міжхребцевих дисків, болем між лопатками, у ногах, у грудях, попереку тощо ефективно справляється апарат DRX-9500. Більше того, метод DRX буде корисним у процесі відновлення після травм і пошкоджень хребта. Допоможе навіть при постійних головних болях!

- Пацієнта у нас обстежує лікар, дивиться чи немає запалення, потім розслабляємо м'язи і тоді вже застосовуємо апарат DRX-9500. До речі, метод тракційної витяжки хребта людству відомий дуже давно. Наш апарат буде корисним насамперед пацієнтам, у високий тиск, хто має проблеми у поясниці. Не завадить також і дітям-першокласникам - щоб не було скаліозу чи остеохандрозу, - зауважує Тищенко.

Власне, наголосимо, що переваги методу DRX саме у тому, що він у переважній більшості випадків дозволяє уникнути хірургічних операцій (за відсутності екстренних показань). Скористатися апаратом DRX-9500 може пацієнт будь-якого віку. Метод дозволяє відновлювати хребетні диски після нейрохірургічних операцій, усувати міжхребцеві грижі.

Відновлювальну терапію за допомогою методу DRX можна проводити паралельно з безпосереднім курсом основних процедур. Цікаво, що система DRX-9500, яка розроблялася за участі учених із американського космічного агентства NASA, має і побічні ПОЗИТИВНІ ефекти. Наприклад, підвищується потенція, нормалізується робота кишково-шлункового тракту, нормалізується тиск. Навіть настає вагітність - звісно у разі її тривалої відсутності.

- Цей апарат є унікальним - у Рівному він лише один. Більше того він єдиний на території Західної України, - підкреслює Тищенко.

Декілька слів треба сказати і про саму суть методу DRX, який буде корисним у профілактиці для спортсменів, офісних працівників, пенсіонерів, людей із зайвою вагою та жінок після пологів. Апарат DRX-9500 діє локально на два зв'язані хребці, вони розтягуються, утворюється простір, до якого надходить рідина, що живить міжхребцевий диск. Також під час сеансу створюється певний вакуум-ефект, що втягує міжхребцеву грижу всередину диска. Вона припиняє тиснути на нервові корінці і біль зникає.

Методика лікування дисків хребта в профілактичних заходах застосовуються для відновлення здоров'я:

- спортсменів (особливо при видах спорту, пов'язаних з великим навантаженням та підняттям тяжких предметів);

- офісних працівників та представників інших професій, що змушені довгий час перебувати у незручній позиції;

- пенсіонерів та людей із зайвою вагою тіла, жінок після пологів.

Проблеми, із якими ефективно справляється DRX:

- протрузії та грижі міжхребцевих дисків ( в тому числі рецидивні періоди хвороби);

- остеохондроз і його ускладнення (наприклад, радикуліт), більшість суглобових захворювань (артрити, артрози);

- відновлення після травм і пошкоджень хребта;

- обмеження об'єму рухів у суглобах рiзної етіології;

- хронічний головний біль;

- біль в грудях, попереку, в шиї та кінцівках, що викликані затисненням нервів;

- біль у ногах, у пахвині при м'язевих травмах та пошкодженні кісток таза;

- біль між лопатками при різних видах деформації суглобів (плечолопатковий периотроз, торакалгія) і багато інших захворювань.

Записатися на прийом у центрі відновлення руху хребта "Аксіома", що на вулиці Кавказькій 15 можна за номерами: 067-85-98-475 та 099-50-650-22. Свідоцтво про державну реєстрацію в Україні №12848/2013.

Бажаємо здоров'я вашій основі основ людського організму!

Джерело

2ogoloshenya