Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Практично будь-який чоловік може стати батьком. Практично будь-яка людина може створити життя. Але потрібно щось набагато більше, щоб розвивати, формувати і любити це життя.

Справжній батько не той, хто заробляє достатньо грошей, щоб купувати дружині і дітям дорогі подарунки або брати їх в 10-денну відпустку два рази в рік. Справжній батько не той, хто заробляє достатньо грошей, щоб відправляти своїх дітей вчитися в елітні школи або оплачувати рахунки.

Справжній батько – той, хто розуміє, що сім’я повинна бути на першому місці.

Справжній батько – це той, хто завжди поруч зі своєю сім’єю. Той, хто не залишає родину, коли виникають проблеми. Той, хто не залишає родину, щоб займатися своїми проблемами. Той, хто не розчаровується в родині і не стверджує, що зробив все, щоб зберегти сім’ю, але не зміг.

Справжній батько – той, хто готовий вкладати час і зусилля в свою сім’ю, навіть коли відчуває себе втомленим і знаходиться поза зоною комфорту.

Справжній відданий батько – це той, хто готовий йти на компроміси і жертвувати своїми власними потребами, бажаннями і навіть щастям заради сім’ї. Той, хто вчить своїх дітей безумовної любові і підтримки.

Справжній хороший батько – це приклад того, як слід правильно поводитися з жінками. Той, хто відноситься до жінок з повагою, добротою, щедрістю і гідністю.

Справжній люблячий батько – це той, хто вчить своїх дітей важливості чеснот, терпіння, чесності і вірності. Той, кого ніколи не спіймають на брехні або маніпулюванні сім’єю або кимось ще. Той, хто вчить своїх дітей будувати відносини, засновані на довірі і повазі.

Справжній батько – це той, хто вчить своїх дітей правильній, порядній поведінці. Той, хто ніколи не назве дітей або дружину «марними», «надокучливими», «слабкими» або «дурними». Той, хто ніколи не дозволить собі втратити самовладання, щоб це поставило під загрозу його сім’ю.

Справжній батько – це той, хто вважає свою родину найважливішим у своєму житті. Той, хто знає, що немає такої проблеми, суперечки або спокуси, які більш важливі, ніж його сім’я. Той, хто знає, що немає більшої і сильнішою любові, ніж любов, яку можна відчути до своєї сім’ї.

Справжній батько – той, хто служить зразком для наслідування і натхненням для своєї сім’ї. Той, хто спонукає дітей працювати над собою і рости як особисто, так і професійно. Той, хто вчить дітей, як стати кращою версією себе.

Істинний батько – той, хто показує сім’ї, що таке чисте щастя і радість. Той, хто відчуває себе найбільш задоволеним, коли знає, що його діти щасливі.

Істинний турботливий батько – це той, хто ніколи не дозволяє власним проблемам позбавити дітей щастя. Той, хто, незалежно від того, наскільки незадоволений своїм власним життям, ніколи не змусить своїх дітей відчувати те ж саме.

Істинний батько – це той, про кого діти можуть з гордістю сказати: «Він – мій приклад для наслідування, мій кращий друг, мій наставник і мій тренер. Він – мій батько».

Дійсно, мати такого батька – це справжнє благословення.

Джерело.

2ogoloshenya