Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Сьогодні, 9 січня, президент Російської Федерації Володимир Путін, порушуючи українське законодавство, вкотре прибув до окупованого Криму.

Однак проти нього не порушили ні кримінальної справи, не внесли до "чорного списку".

У Криму Путін втішався своєю армією, що розквартирована на окупованому півострові. Він спостерігав за військовими навчаннями: відбулися пуски крилатих ракет "Калібр", здатних нести ядерні боєзаряди, і нових гіперзвукових ракет "Кинджал".

При цьому президент сусідньої держави, яку Верховна Рада офіційно визнала агресором, перебував на борту російського ракетного крейсера "Маршал Устинов". Це судно базується на Північному флоті в Сєвероморську – воно незаконно увійшло в Чорне море, щоб взяти участь у кількох навчаннях.

Днями турецькі ЗМІ повідомляли про інцидент із цим крейсером, коли він проходив протоку Босфор поблизу Стамбула. Корабель зносило течією до берега, і він виявився нездатним самостійно втримати курс, тож ситуацію довелося рятувати трьом турецьким буксирам, котрі негайно прийшли на допомогу.

Джерело.

2ogoloshenya