Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У власника телеканалу "Прямий" Володимира Макеєнка проводять обшуки. Канал сприймає ці дії як тиск і наступ на свободу слова.

Слідчий, який прийшов з обшуком до помешкання Володимира Макеєнка, відмовився повідомляти, який саме правоохоронний орган він представляє.

Про це повідомляють кореспонденти "Прямого".

Згодом стало відомо, що у конс'єржки записався слідчий Державного бюро розслідувань Роман Давидевич. Всього у квартирі Макеєнка перебувають п'ять  правоохоронців.

Обшук відбувається за постановою суду, проте правоохоронець відмовився повідомляти, якого саме, і за якою справою.

"ДБР проводить слідчі дії у рамках розслідування провадження щодо купівлі-продажу телеканалу "Прямий", – повідомили "Радіо Свобода" в пресслужбі ДБР, додавши, що наразі не мають додаткових деталей. Нардеп від "Європейської Солідарністі" Вікторія Сюмар також повідомила, що в процесуальних діях бере участь також один слідчий з Національної поліції.

У  квартирі знаходиться дружина Володимира Макеєнка та його адвокати.

Новина оновлюється...

Джерело.

2ogoloshenya