Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що розпорядився провести перевірку факту листування народного депутата Медяника з фракції "Слуга народу", у якій згадувався заступник генпрокурора Трепак.

Про це глава ГПУ заявив в ефірі 1+1.

Генпрокурор запевнив, що у відомстві вже немає ситуації, за якої був "свій прокурор", який "вирішував" певні справи, а його заступник Віктор Трепак не має стосунку до скандалу з Медяником.

"З ким же тоді листувався депутат Медяник?" - запитала ведуча.

"З бізнесменом. Але він намагався з'ясувати ці питання з моїм заступником, який не знає, не знав і ніколи не спілкувався з народним депутатом", - запевнив Рябошапка.

Генпрокурор пообіцяв, що відреагує належним чином на інцидент.

"Я вже доручив провести перевірку. І з'ясувати, чи є там достатньо даних для внесення відомостей до ЄРДР. І хотів би звернути увагу народних депутатів. Якщо такі листування з приводу цукру будуть вестися і надалі, я не відкидаю, що такі листування будуть щодо сухарів", - сказав Рябошапка.

Раніше ЗМІ опублікували листування нардепа від СН Медяника про те, як вирішити питання з прокурорами, зокрема він написав: "По сахару з Трепаком поговорю". Заступник Генерального прокурора Віктор Трепак спростував будь-які зв'язки з нардепом від "Слуги народу" В'ячеславом Медяником: "Тепер готовий познайомитися і поговорити. Але зовсім не "по сахару".

Джерело.

2ogoloshenya