Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Україна відмовляється від призначеного на сьогодні розведення сил на передовій Донбасу в районі Петровського і Золотого.

З заявою виступив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко в ході проведеного брифінгу. Він зазначив, що окупанти порушили перемир’я і зірвали плани розведення, про який раніше змогли домовитися в Мінську. Пристайко заявив, що умовою розведення було семиденне збереження перемир’я і відсутність обстрілів. Однак російські окупанти не змогли стримати слово і провели обстріл Петровського і Золотого. При цьому він підкреслив, що Україна буде чекати наступного семиденного періоду і тільки після цього прийме остаточне рішення.

“Сьогодні мало б початися розведення. Про це домовлялися в Мінську наші переговорні команди. На жаль, ви знаєте, кілька днів тому були обстріляні Петрівське і Золоте. А наше рішення було про те, що розведення почнеться на сьомий день після того, як на цих ділянках буде збережений мир, не буде обстрілів. Тому нам треба чекати, поки пройде наступний семиденний період (світу – ред.), який повинен довести, що у сторін серйозні наміри “, – заявив Пристайко.

Джерело.

2ogoloshenya