Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Президента України Володимира Зеленського запросили на саміт лідерів.

Співдружності Незалежних Держав (СНД), який відбудеться 11 жовтня у столиці Туркменістану Ашхабаді.

Про це повідомляє ТСН.

Запрошення також отримав міністр закордонних справ України Вадим Пристайко. Рада міністрів країн СНД відбудеться 10 жовтня. 

До запрошень були додані порядок денний і проєкти документів, які планується розглянути на цих засіданнях.

"До теперішнього часу відповідь від української сторони до Виконавчого комітету СНД не надійшла", - повідомили в організації.

Нагадаємо, у травні 2018 року тодішній президент України Петро Порошенко підписав указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про остаточне припинення участі України у роботі статутних органів СНД. У січні 2018 року Україна вийшла з трьох угод в рамках СНД, серед яких Угода щодо міждержавного обміну економічною інформацією, Угода щодо обміну інформацією в галузі зовнішньоекономічної діяльності та Угода щодо співробітництва в галузі зовнішньоекономічної діяльності, а у лютому залишила координаційні органи СНД.

2ogoloshenya