Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хлопчик під час перерви травмував хребет на шкільному подвір`ї.

Через невдалий переворот на перекладині, дитина впала з турника на спину і травмувала хребет. Зараз Андрійко знаходиться  у реанімації.

Тетяна Яцюк, мама школяра, розповіла Інформаційному агентству АСС, що  після падіння, хлопчик встав на ноги, його доправили у медпункт, вчителі одразу викликали швидку. Коли Андрію стало гірше, його перевезли до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги. Виявилось, в нього переломи грудного відділу хребта.

Шестикласник залишається під наглядом медиків у реанімації. Біля нього чергують мати і старша сестра. Хвилюються за здоров`я хлопця і в школі. Вважають: дитина травмувалась із власної необережності.

"Вся школа переживає, всі вчителі хвилюються. Перше, що ми зробимо – організуємо грошову допомогу. В 11.45 завершився урок, черговий вчитель не встиг вийти зі школи, як сталась ця травма".

У ювенальній превенції Хотинського відділення поліції кажуть, мама Андрія звернулась із заявою до поліції, претензій вона ні до кого немає. 

Лікарі прогнозують, що 11-річному хлопчику знадобиться кількамісячна реабілітація, щоб оговтатись від травм.

Джерело.

 

2ogoloshenya