Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан був помічений на святкуванні весілля Андрія Довбенка, якого називають "смотрящим" за Міністерством юстиції.

За даними журналістів "Наші Гроші", 22 серпня Богдан прибув в Сен-Тропе, що на півдні Франції, щоб взяти участь у святкуванні весілля Довбенка. Додається, що святкування тривали три дні, тому День незалежності керівник офісу Зеленського провів на приватній яхті.

Також на святкуванні був помічений київський забудовник Андрій Вавриш, який раніше презентував проект перенесення Офісу президента в "Український дім".

Зазначається, що Довбенко може впливати на кадрові призначення та "вирішення питань", пов'язаних з державними реєстраторами у виконавчій службі, а також з продажем арештованого майна.

Крім того, обраниця Довбенка, юристка Ганна Огренчук, нещодавно була призначена до комісії з питань правової реформи, до якої також увійшли наближені до Богдана особи.

Сам Андрій Богдан відповів на скандал з поїздкою в Сен-Тропе на День Незалежності публікацією в Facebook:

 

"У вільний від роботи час, куди хочу туди йду. Хочу на весілля у Сан-Тропе, хочу на фронт у Піски. Принципово - не красти", - написав він.

Відповідь Богдана негативно сприйняли активні прихильники Президента Володимира Зеленського.

Зокрема Андрій Пальчевський, який затято підтримував Володимира Зеленського на виборах записав відеозвернення в якому попередив Президента, що народ більше не потерпить знущань нової номенклатури й олігархату.

"Або ви, Володимир Олександрович їх, або ми всіх вас", - попередив Пальчевський.

Також негативно відреагував на поїздку Богдана до Сан-Тропе єдиний представник фракції "За Президента Зеленського" в попередньому скликанні Верховної Ради – Віталій Купрій.

2ogoloshenya