Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

МЗС України рекомендує громадянам України обмежити пересування районами Греції, у яких у зв’язку із 40-градусною спекою та сильними вітрами оголошено найвищі четвертий і п’ятий рівень пожежної небезпеки.

Таку рекомендацію оприлюднив у Facebook Департамент консульської служби МЗС


"П’ятий, найвищий режим пожежної небезпеки "тривога", введено у регіонах Аттіка, Центральна Греція, окремих районах півострова Пелопонес (Корінфія, Арголіда, Аркадія, Східна Лаконія). Стан протипожежної готовності, що відповідає четвертій категорії небезпеки, оголошено в інших районах півострова Пелопонес, островах Егейського моря, Західній Греції, Іонічних островах", - йдеться у повідомленні.

У Департаменті порадили відстежувати повідомлення місцевих органів влади про розвиток ситуації, дотримуватися інструкцій рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у розкладі руху транспорту.

Інтерактивна карта пожежної небезпеки, а також актуальна інформація з розвитку ситуації розміщена на сайті Генерального Секретаріату цивільного захисту Греції за посиланням.

У разі виникнення небезпечних ситуацій, загрози життю чи здоров’ю, у МЗС порекомендували телефонувати на "гарячу лінію" Посольства України в Греції за номером +30 69 327 656 06, адреса електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: + 38 044 238 16 57, адреса електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Джерело.

2ogoloshenya