Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У середу, 7 серпня, на контрольно-зважувальному пункті поблизу Умані зупинили вантажівку, вага якої склала майже 110 тонн. Це на 40 тонн вище дозволеної норми. Сума штрафу склала 32274,87 євро. Сьогодні усю суму перевізник вже сплатив. 

Працівники Управління Укртрансбезпеки у Черкаській області спільно з патрулем поліції на автодорозі Київ-Одеса під час контролю на автомобільному транспорті та заходів щодо збереження автомобільних доріг перевірили вантажку, що перевозила обладнання з відповідним Дозволом на участь у дорожньому русі, де загальна вага автопоїзду з вантажем складала 69500 кг.

При контрольному зважуванні було виявлено рекордний випадок перевищення вагових обмежень на 39950 кг. Таким чином загальна вага автопоїзду склала 109450 кг. Про це інформує Служба автомобільних доріг у Черкаській області. 

У відношенні перевізника було складено Акт за ст. 48 Закону України “Про автомобільний транспорт” та здійснено нарахування плати за проїзд дорогами загального користування з перевищенням вагових параметрів на суму 32274,87 євро. Введено обмеження на подальший рух веливовагового транспортного засобу до сплати нарахованих штрафних санкцій. Станом на сьогодні нарахована плата за проїзд у розмірі 919199,76 грн. сплачена перевізником до Державного бюджету України. 

Джерело.

2ogoloshenya