Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Києві в одному з відділень поліції група ромів, затриманих на столичному вокзалі за підозрою у пограбуваннях, влаштувала бійню. Внаслідок якої травмувалися чотири правоохоронці.

Керівник підрозділу “Муніципальної варти” Києва Сергій Бондар опублікував у себе в соцмережі фотографію одного з потерпілих.

«Це поліцейський. З полку «Київ». Після зустрічі з циганами на вокзалі. Справу зараз заминають і замовчують. Постраждалих поліцейський четверо. У всіх пробиті голови. Прямо увідділку поліції затримані цигани позривали плитку з підлоги та влаштували бійню», – написав він.

Бондар уточнює, що наразі всі затримані рішенням Солом’янського районного суду вже на волі.

«Далі грабують. І далі погрожують поліцейським «тронєтє буде ще хуже». В коментарях дам посилання на фігурантів та рішення суду про їхнє звільнення. Ще раз – прямо у відділку поліції грабіжники ледь не убивають поліцейських, потім обтряхуються і йдуть там же далі грабувати. Це взагалі як розуміти?!», – обурюється активіст.

Джерело.

2ogoloshenya