Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Вчора у селищі Сад викрали автомобіль дружини співробітника Сумського відділу поліції Артура Кудаковського.

Начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова інформацію підтвердила, однак коментарі пообіцяла надати пізніше. Відповідно до декларації за минулий рік, Артур Кудаковський у 2018 році працював старшим оперуповноваженим. Про це Sumy.Today стало відомо із власних джерел. 

Про викрадення авто він повідомив колег 0 7.35 ранку. Авто стояло під під’їздом будинку, де мешкає родина поліціянта. Саме з цим угоном пов’язують 11 обшуків, які вчора провели у представників «кримінального світу». При цьому, обшуки проводилися без санкції суда.

Прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко підтвердила інформацію про обшуки. За її словами, вони проводилися як невідкладні слідчі дії і були погоджені поліцією із Сумською місцевою прокуратурою.  Сьогодні поліціянти звернулися до суду з клопотаннями про арешт вилученого під час обшуків майна. При цьому авто, викрадене у Артура Кудаковського, його колеги так і не знайшли.  

Джерело.

2ogoloshenya