Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Глава МЗС Павло Клімкін, який наразі перебуває у політичній відпустці, з гумором оцінив нові ініціативи Президента Володимира Зеленського щодо закону про люстрацію.

Відповідь на наміри глави держави люструвати всіх посадовців 2014-2019 років Клімкін опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Володимир Зеленський анонсував, що дія закону про очищення влади пошириться на президента, депутатів, міністрів Зеленський запропонував люструвати Порошенка, нардепів і міністрів, що працювали з 2014 року та інших топ-чиновників, які займали посади з 23 лютого 2014 року по 19 травня 2019 року. Законопроект вже зареєстрували у Верховній Раді.

"У разі ухвалення нового закону про люстрацію в українській політиці залишаться, в основному, дві людини – Зеленський та Медведчук. У когось є сумніви, що буде далі?" – написав про це Клімкін.

Нагадаємо, Зеленський вніс у Раду законопроект, який розширює дію закону про люстрацію. Список посадовців, які можуть бути люстрованими, - за посиланням.

Джерело.

2ogoloshenya