Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що президент України Володимир Зеленський закінчить свою діяльність виступами у Ростові. Про це він написав у Facebook.

″Ви самі щось намагалися зробити? Майже два місяці вже минуло. Чи тупо немає повноважень, знань, умінь, бачення, команди, бажання, часу? Ну, протягнете ви на хайпі, ″ссишиш, ти″, ″чєрт, лушпарік″ ще місяць-другий. А далі люди заглянуть у холодильник і запитають: ″А що, крім ″Сватів″ і ″Кварталу 95″ по телебаченню, нас годувати не будуть?” і поїдете Ви в Ростов вести сміхопанораму на регіональному телебаченні″, – звернувся Омелян до президента.

″До речі, дружина у Вас красива. І діти чудові. Дай їм Бог здоров’я! Президент – це важко. І для людини, яка ним є або прикидається, і для його сім’ї″, – продовжив чиновник.

 

Джерела.

2ogoloshenya