Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Голова Верховної Ради Андрій Парубій закликав усіх захисників України вийти 24 серпня на парад до Дня Незалежності на Хрещатик.

Із відповідним зверненням спікер виступив, відкриваючи пленарне засідання 10 липня.

"Учора президент Зеленський оголосив про скасування традиційного військового параду до Дня Незалежності України. Прикро вражений таким рішенням. Але, чи буде парад, - не їм вирішувати.

Для патріотів України День Незалежності - головне свято... Щоб ушанувати безсмертний подвиг українських героїв, закликаю усіх, хто боровся і воював за долю України, учасників Революції гідності, ветеранів, волонтерів, військових 24 серпня вийти на Хрещатик і пройти парадом Незалежності головною вулицею держави. Беріть до своїх рук бойові знамена, піднімайте прапори, із якими ми боронили Україну. Під гаслом "Слава Україні" і під гімн "Зродились ми великої години". Я буду там разом із вами", - сказав Парубій.

Джерело.

2ogoloshenya