Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Президент зазначив, що вартість програм з відновлення Донбасу може скласти понад 300 мільярдів гривень. До цих програм він закликав долучитися представників бізнесу як у якості інвесторів, так і у якості благодійників.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Ігор Коломойський, Рінат Ахметов та Віктор Пінчук будуть фінансувати програми з підтримки військових та відбудови Донбасу. Про це глава держави сказав під час зустрічі з представниками бізнесу, - передає Громадське.

"Наприклад, пан Пінчук придбає квартири для родин 24-х українських полонених моряків і далі буде опікуватись питанням забезпечення військовослужбовців. З паном Ахметовим домовились, що він буде вкладати кошти у медицину та відновлення інфраструктури Донбасу… Пан Ігор Коломойський буде вкладати дуже великі гроші у відновленні інфраструктури Донбасу, але він про це ще не знає", — сказав Зеленський.

Джерело.

 

2ogoloshenya