Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

"Мерсисайдці" після гостьових 0:3 витворили справжнє чудо на "Енфілді".

Англійський "Ліверпуль" у матчі-відповіді

Ліга чемпіонів-2018/19. Календар і результати матчів 1/2 фіналу

1/2 фіналу Ліги чемпіонів розгромив іспанську "Барселону" з рахунком 4:0 та зіграє у фіналі найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Після гостьової поразки з рахунком 0:3 мало хто вірив у команду Юргена Клоппа, але "мерсисайдці" з перших хвилин показали рішучий настрій створити дивовижний камбек.

Уже на 7-й хвилині Дівок Орігі добив м’яч у ворота "Барселони" після удару капітана "червоних" Джордана Хендерсона.

Відквитавши один м’яч, "мерсисайдці" віддали на деякий час ініціативу каталонському клубу та побудували гру на контратаках. "Блаугранас" мали декілька непоганих шансів, щоб зрівняти рахунок, але впевнено на останньому рубежі діяв Аліссон Бекер. На останній хвилині першого тайму голкіпер господарів врятував свою команду після виходу сам-на-сам з Жорді Альбою.

По перерві Юрген Клопп випустив Жоржиньйо Вейналдума замість травмованого Ендрю Робертсона. Голландському півзахиснику судилося стати одним з головних героїв поєдинку на "Енфілді".

Спочатку він на 54-й хвилині замкнув простріл у виконанні Александра-Арнольда, а вже через 2 хвилини ударом головою встановив паритет у двоматчевому протистоянні з "Барселоною" після подачі від Джердана Шакірі.

На цьому "Ліверпуль" не зупинився і продовжив тиснути на ворота деморалізованого суперника, бажаючи вирішити долю протистояння в основний час.

"Червоні" досягли свого на 79-й хвилині поєдинку. Александер-Арнольд обхитрив усіх і замість подачі з кутового раптово виконав простріл під удар Орігі, який з усього маху вколотив ігровий знаряд у сітку тер Штегена.

У підсумку, фантастична перемога "Ліверпуля" з рахунком 4:0 та 4:3 за сумою двох матчів. Команда Юргена Клоппа створила один з найвеличніших камбеків в історії футболу та 1 червня зіграє у фіналі Ліги чемпіонів в Мадриді.

Суперник "мерсисайдців" визначиться завтра у другому півфіналі "Аякс" - "Тоттенхем". У першій грі в Лондоні мінімальну перемогу (1:0) здобув клуб із Нідерландів

Джерело.

2ogoloshenya