Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

22 квітня генеральний директор Tesla Ілон Маск розкрив плани компанії: тепер вони будуть конкурувати з Uber і Lyft (програми, що дозволяють замовляти таксі). У американській корпорації з'явиться цілий парк роботизованих автомобілів.

В робо-таксі можна буде переробити будь-який автомобіль Tesla з функцією автономного (тобто безпілотного) водіння. Ілон заявив: «У наступному році у нас напевно буде більше 1 мільйона робо-таксі на дорогах США» - передає The Wall Street Journal.

За словами американського бізнесмена, робо-таксі будуть значно дешевше для користувачів, ніж, наприклад, Uber або Lyft. Причому нова платформа дозволить власникам Tesla заробляти до 30 000 доларів на рік (майже 2 мільйони рублів), віддаючи своє авто в оренду.

«Важливість мого сьогоднішнього заяви в тому, щоб споживачі зрозуміли вже сьогодні, що Tesla - це найвигідніший автомобіль в світі», - сказав Ілон.

Джерело.

2ogoloshenya