Якщо ваш чоловік неуспішний – ви щось робите не так. З якими дружинами чоловіки багатіють?

Як надихнути чоловіка? Це неправильне запитання. Це питання гіперопікуючої матусі рятувальниці-героїні, яка робить сина пасивним пустим місцем. І до натхнення воно взагалі немає ніякого стосунку.

З цим не можна працювати в стилі «я зроблю 1, 2, 3, трохи приправлю і він натхненний». Чоловік, який відчуває, що його хочуть змінити — буде ізолюватися. Одна з його основних потреб — бути вільним і залишатися собою.

Більшість жінок, які задають це питання самі не натхненні — і сподіваються надихнути його, щоб він надихнув їх. Такі схеми у стосунках не працюють. Партнери як лупа тільки збільшують те, що є у другому, а не трансформують.

Ви самі натхненні? Подобаєтеся собі, любите себе?

Тепер дамо відповідь на питання. Що робити, щоб чоловік був успішним?

  1. Створити атмосферу тонусу і стимулу

Щоб в країні платили податки — потрібно створити сприятливе середовище для оподаткування. Щоб працівники працювали — потрібна сприятлива середа для роботи. Те саме і з чоловіком.

  1. Ніколи не терпіти негідну поведінку

Йому не треба завжди догоджати. Якщо приймати все (зраду, грубість і т. д.) — він точно буде вести себе негідно. Спокійна реакція рівнозначна «мені можна так робити». А для того, хто слабкий, під тобою — нічого не хочеться робити. Навіщо, якщо можна просто використовувати і робити з вами що завгодно, а ви будете терпіти. Для гідної жінки хочеться щось робити.

  1. Завжди хвалити і дякувати за все

Навіть якщо він зробив щось маленьке, а тим більш гідне — заборонено мовчати. Все повинно отримати позитивне підкріплення. Говорити йому «ні» і засуджувати=стати його конкурентом, а не його жінкою. А з конкурентами — змагаються. Так ви будете боротися поки не розлучитеся.

Якщо ви не хвалите чоловіка вдома — його ніхто не хвалить. У нього ніби на лобі написано «невдаха» і з цим написом він виходить до людей. Вони бачать його вираз обличчя і думають «ну він реально невдаха, вже хто як не його дружина знає це». Виходить замкнуте коло невдач.

Тому чоловіки йдуть в ігри або в алкоголь. В іграх продумана система медальок і нагород. А алкоголь тимчасово розслабляє і знімає біль відсутності медальок. Оскільки жінці потрібна любов — йому потрібен респект. Чоловік говорить про будь-які речі, які він зробив для неї — щоб отримати віддачу. Видавайте йому максимум медальок різних розмірів в залежності від розміру справи, і станьте для нього відрадою, яка знімає напруженння.

Скажу по собі, після будь-якої фрази на кшталт «я тобі зробив (купив)…», «у мене вийшло…» (видача собі медальок і погонів) — я дивлюся дружині в рот. І якщо від туди нічого не вилітає — це викликає різноманітні негативні емоції і замішання. Чоловік хоче захоплення, особливо, якщо він зробив щось для жінки.

І не бійтеся — людину дуже важко перехвалити. Я не пригадую, щоб я зустрічав когось захваленного до знемоги. Це просто мотивує.

Ти дуже мужній чоловік

«Ти дуже крутий, як чоловік, я тобою захоплююся. Все, що у мене є – завдяки тобі». Це мабуть найкращі і найбільш потужні медальки, які зносять чоловіку дах.

Їх варто говорити періодично навіть без прив’язки до якихось дій. «З щасливою дружиною ти задоволений собою. Happy wife — happy life».

Я знаю ти можеш

Він: «Принеси мені будь ласка шкарпетки». Іноді треба принести з усмішкою. А іноді сказати «Ти сильний чоловік і впораєшся сам». Частіше включайте режим «Я знаю ти можеш», але взагалі без подальшого тренінгу. Це хороше середовище оподаткування.

  1. Ніколи не критикувати ні за що

(Крім пункту негідної поведінки і подібних речей. І теж без фанатизму)

«А чому б тобі не… Ну коли вже нарешті ти… А ти подивися на такого-то… Мені набридло, що ти… Бляха, та винеси сміття вже»… Не можете не говорити — затикайте рот руками або будь-якими підручними засобами. Тільки позитивне підкріплення.

Шанс допомогти або змінити іншу людину з допомогою критики — мізерний. З чоловіками це працює в квадраті. Ніякої критики, тиску і звинувачення, це призведе тільки до пляшки і «я не здатний зробити свою жінку щасливою», а не до успіху.

  1. Жінка повинна продовжувати фліртувати (чоловік продовжувати доглядати)

Після цукерково-букетного періоду або після весілля це часто відключають — і це початок кінця.

  1. Терпіти недоліки

Є речі, які не може змінити. Потрібно зрозуміти, що багато з його проявів — він в принципі не зможе змінити. Це все йде в базовому пакеті, і якщо ви не перевіряли цей пакет на початковому етапі відносин — це ваша проблема, а не його. Треба розрізняти негідну поведінку і недоліки. IQ, зростання і т. д. не змінюються. Щось змінюється, але довго. Пиляти за такі речі — як просити відростити 3-ю руку.

  1. Просити

Скільки просити? Трохи більше, ніж він може дати. (Живучи середнім достатком він не купить вам віллу, поки). І робити це максимально приємно. Просити чоловіка — це як тягнути ремінь безпеки, якщо його смикати — заклинить. Жінка повинна відкривати рот і просити. Запам’ятайте, у чоловіка у базовому пакеті немає функції «здогадатися».

  1. Ставити більш високі стандарти

«Мені хотілося б виглядати краще для тебе, для цього потрібні гроші на зал, косметику…». Від цього складно відмовитися, це мотивує (оподаткування). У чоловіка повинно підгоряти ззаду і бути щось приємне попереду — усмішка, схвалення, «я була б щаслива якщо…». «Мені не хотілося б їздити з дитиною на громадському транспорті». Жінка – джерело бажань у стосунках, а у неї їх багато. Чоловіки самі по собі не багато хочуть, подивіться на квартиру холостяка, йому ок.

Жінка енергетично в рази сильніше за чоловіка. Можна пустити це в стимулювання, а можна на руйнування. Чоловік=форма (пакет), Жінка=енергія(повітря). Пакет можна надувати, а можна порвати.

  1. Принцип милиць

«Синочок, я хочу зробити тобі краще, ти тільки почав намагатися вставати на ноги — ось тобі милиці, щоб ти ходив». Він все життя буде ходити на милицях, його ноги не зміцніють і він не буде ходити сам.

У стосунках — чим активніша жінка, тим пасивніший чоловік. Це мабуть основне в «атмосфері тонусу» і оподаткування.

Це принцип сполучених посудин. Чим більше жінка переходить в “режим коня” (пахає і пахає) — тим більше чоловік стає плямою на дивані.

Потрібно (бажано в контексті похвали) навішувати на нього вантаж відповідальності. Не можна робити все за нього. Жінка повинна бути пасивною, принаймні пасивнішою за нього: не треба йому нагадувати, підказувати, дзвонити, радити і смикати. «Коли буде треба — вона мені скаже. Полежу поки». Треба приймати і залишати простір для маневру. Вакуум хоче заповнення та чоловік це відчує. Активний інтерес жінки породжує пасивного чоловіка. Щоб він щось хотів робити — він повинен бути лідером і головним. «Ну куди ж я без тебе, я це сама не можу» (єхидно усміхаючись про себе). Якщо жінка головна — вона і буде тягнути все на собі, адже це те, що робить головний. Говорити про свої бажання – не те ж саме що вичавлювати їх. “Мені подобаються парфуми”, а не “купи мені духи!”. Якщо ти заробляєш на себе, сенс йому забезпечувати тебе? Якщо ти на 3-х роботах – він просто буде відпочивати.

Треба залишати йому простір нестачі, простір для зростання. І дико хвалити за кожен крок.

Заберіть милиці і забирайте ще щось по чуть чуть, створюйте маленький вакуум. Віддайте йому корону і лідерство. «Я б так хотіла квартиру побільше, я була б щаслива якщо ти б нам це забезпечив. Ти класний чоловік, ти легко можеш це» (єхидно хихикаючи))).

  1. Чоловікові потрібно бути потрібним їй, інакше навіщо йому з нею бути?

Головний принцип від милиць – ніколи не робіть за іншого то, що він може зробити сам. Не можна допомагти метелику відкривати кокон, інакше не формуються крила і він не зможе літати. Більша активність = більша пасивність.

Ось ще декілька порад, що потрібно робити, аби ваш чоловік досяг висот:

Відключите розумне обличчя, наставника, головного радника, маму, друга, коуча, тренера і т.д. Коли хочеться порадити, можете всередині сказати собі «я не експерт у цій галузі, він може сам».

Казати частіше «Я в тебе вірю». І це просто слова, оболонка. Все питання – що всередині, тобто що при цих словах ви показуєте невербально. Покажіть повну віру в нього. Для цього і правда доведеться в нього повірити.

Все буває. У будь-якого чоловіка буває чорна смуга, коли його надихнути не надто вийде. Жінка повинна йти з ним через його невдачі і підтримувати в них. Критика і пиляння в цей період = вбивство. Див. Попередній пункт.

Пам’ятайте. Чоловіки роблять все і змінюються через жінок. Але тільки якщо вони про це не знають. Треба створити сприятливу атмосферу, в якій він зможе змінюватися, і буде думати, що робить це сам) Цивілізацію побудували чоловіки, але зробили вони це для жінок. Ну ось як він живе один бачили? А коли поруч є жінка, яку треба робити щасливою? Відповідь очевидна.

Отож, жінки, надихайте своїх чоловіків, вірте в них і вони захочуть для вас зняти зірку з неба!

Джерело.

2ogoloshenya