Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

"Коронавірус: боротьба з вірусом чи з правами народу?". Ми, корінний народ Росії, вимагаємо від вас припинити нагнітати паніку серед населення нашої країни.

Відкритий лист асоціації медиків Росії:
Президенту РФ Путіну В.В.
Владі Російської Федерації
Прем'єр-міністру Мішустіну М.В.
До Федеральної служби по нагляду у сфері захисту прав споживачів та добробуту людини
До міністерства освіти РФ
До міністерства охорони здоров'я РФ

Резолюція круглого столу
"Коронавірус: боротьба з вірусом чи з правами народу?"
Ми, корінний народ Росії, громадянські активісти та колектив лікарів, які володіють вищою медичною освітою, учасники круглого столу "Коронавірус: боротьба з вірусом чи з правами народу?", який відбувся 2 березня 2020 року, вимагаємо від вас припинити нагнітати паніку серед населення нашої країни. Зараз по всім центральним каналам телебачення та у всіх новинних інтернет-стрічках 70% новин складається з лячної інформації про коронавірус, в той час як істинного роз'яснення суті захворювання ні Міністерство охорони здоров'я, ні влада, ні ЗМІ не надали досі.
Коронавірус COVID-19 - не є особливо небезпечною інфекцією, це класичне ГРВІ тяжкої течії. За статистичними відомостями епідемії ГРВІ та грипу трапляються кожні 2-3 роки, пандемії кожні 20-30 років. Від пневмонії, як ускладнення ГРВІ — помирають лише особи з ослабленим імунітетом. У справжній час у всім класичним визначенням наук й епідеміології, й інфекційних хвороб пандемій та епідемій у світі немає. Епідемія — це поширення інфекційного захворювання на 5% населення, а пандемія — це епідемія інфекційного захворювання, яка характеризується поширенням на території певної держави та країн світу.

Спеціалісти-медики кажуть, що в справжній час у світі немає ніякої епідемії, а тим паче пандемії! Але їх голоси спрямовано глушать крикучими та нагнітальними паніку ЗМІ.
У Росії за статистичними даними щорічно помирає від пневмонії близько 30 000 осіб, захворюваність пневмонією у світі близько 445 млн осіб щорічно, смертність від туберкульозу до 1 млн 300 тис. в рік! Однак ЗМІ не говорять про те, що у світі пандемія пневмонії та туберкульозу. Також ми вважаємо, що йде обман на верхніх поверхах влади по всьому світу. Відкриті джерела повідомляють, що смерть людей поважного віку від вікових захворювань представляються, як летальний випадок від коронавірусу. Адже не приховується, що помирають насамперед люди похилого віку. Так в Італії, де демонструється висока смертність, більша кількість смертей — серед найстаршого покоління населення, середній вік померлих 79,4 роки.
Зрозумілої та вірогідної інформації про те, чи є тест на виявлення коронавірусу, немає навіть в лікарів. Лікарі-імунологи підтверджують, що зробити так швидко і в таких глобальних світових масштабах тест на новий вірус неможливо. Який насправді проводять тест хворим, вірогідно невідомо. Тоді на основі чого ставиться діагноз людям, відправленим на карантин? Це законне питання до організаторів паніки.
У зв'язку з цим ми вважаємо, що у світі проводиться спланована на міжнародному рівні кампанія паніки з підготовкою основи для введення електронного концтабору, яка виглядає свого роду "вченням" по підпорядкуванню населенню військовому тиску під приводом небезпеки для життя. І ВООЗ, оголосив пандемію, схоже, просто виконала наказ світової  еліти, охочої підпорядкувати собі населення всієї планети, як і потребує теорія "золотого міліарду" для введення Нового світового порядку!
На нашу думку, народ лякають аби, він погодився на самоізоляцію. Відомо, що самотність травмує психіку набагато сильніше за інші стреси. На самоті психічно неврівноважена людина втрачає останній імунітет і здорову свідомість. Таким суспільством буде легко керувати сильним світу цього. І смертність як раз від таких стресових заходів і може збільшитися в рази.
Ми вимагаємо:
1.Негайно припинити дезінформацію та травмування психіки населення й заборонити всім федеральним ЗМІ транслювати інформацію про коронавірус більше, ніж на 20% ефірного часу.
2.Надати специфічні тести на COVID-19 на контроль громадськості. Є дані, що живий вірус COVID-19 досі не виділений, тест на нього не створено — тобто громадськість ввели в оману. Необхідно зробити все, щоб незалежні науковці впевнились в тім, що слова ЗМІ не розходяться з дійсністю, надто багато фейків ми вже пережили.
3.Забезпечити всі державні медичні заклади по всім регіонам країни специфічними тестами на вірус COVID-19, а не на вірус covir-SARS чи на звичайні коронавіруси (як це робиться зараз)
4.Щоденно публікувати реальні відомості про кількість хворих, діагнози, яких підтверджені тестами на COVID-19, а не тестами на звичайний коронавірус, підозрою на нього чи встановлені за клінічною картиною. Забезпечити можливість контролю громадською комісією реальної статистики захворілих та померлих саме від вірусу COVID-19.
5.Скасувати непотрібні та беззмістовні заходи введення карантину в навчальних закладах та дистанційного навчання, як надзвичайні та необдумані, що порушують наші права й права наших дітей. Статистика захворюваності не дає права оголошувати ні епідемії, ні пандемії!
6.Створити екстрену комісію, до якої ввійдуть незалежні від Росспоживслужби експерти, такі як академік І.Гундаров, А.Чучалін, І.Воробйов та інші імунологи, вірусологи, епідеміологи, інфекціоністи, які розроблять грамотні заходи профілактики щодо даного вірусу, а також всіх наступних можливих інфекційних епідемій грипу та ГРВІ, а також розроблять санітарно-епідеміологічні заходи, схеми санітарно-просвітницької роботи серед населення й тактику лікування коронавірусу COVID-19 і подібних йому вірусів.
7.Додати спеціальні податки з боротьби з коронавірусом на всіх олігархів та мільярдерів країни, щоб зменшити соціальну несправедливість в нашій соціальній державі. Люди, яких держава відправляє на карантин, залишаються без засобів для існування і можуть елементарно голодувати.
І олігархи, які живуть за кошт цих людей, в бізнес яких вливаються народні бюджетні кошти — просто зобов'язані ці кошти повернути громадськості в такий тяжкий для всіх період. Перерозподіл коштів на користь бідних — це практика будь-якої розвинутої країни світу, але чомусь тільки не в Росії!
Автор тексту : Найда Михайло.

2ogoloshenya