Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Словаччині спалахнула паніка. Перед деякими супермаркетами вже з понеділка почали спостерігатися натовпи людей, а дезінфікуючі засоби розпродаються у першу чергу.

Таку картину, наприклад, можна було спостерігати у Братиславі перед "Лідлом". А покупці часом готові навіть побитися з персоналом за ... мило.

Про це свідчить відео, опубліковане на веб-сайті zomri.sk.

Він опублікував розмову між клієнтом і торговим помічником в одному з кошицьких "Лідлів". Покупці почали звинувачувати працівників супермаркету, що вони приховують дезінфікуюче мило. Розлючена жінка наполегливо вимагала мила, хоча персонал підкреслював, що все розпродалося.

"Сьогодні заявлена акція, а де мило, чому його нема?», - гнівно запитує жінка.

"Тому що коронавірус, пані", - відповів один із співробітників.

Словесна перестрілка закінчилася прокляттями на адресу представників супермаркету. Учасники конфлікту готові були побитися, якби їх вчасно не зупинили.

Керівництво "Лідл" пізніше вибачився за ситуацію. Речник зазначив, що поведінка працівника супермаркету, звісно, не відповідає внутрішнім стандартам компанії.

«Однак ми не вважаємо і дії покупця розумними або гідними. Звісно це було викликано напруженою ситуацією, і в той же час ми просимо клієнтів зрозуміти, що деякі продукти наразі обмежені", - зазначив він.

Наприклад, партію дезінфікуючого мила замовляли ще 6 місяців тому, ґрунтуючись на досвіді та попередніх продажах. Відповідно, зростання інтересу призвело до того, що цей продукт швидко розпродається. У той же час в супермаркетах запевнили, що ніколи навмисно оне відкладають жодного товару.

Джерело.

 

2ogoloshenya