Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Регулярні заняття спортом необхідні для підтримки здоров’я і продовження життя, але вік людини визначає вправи, які будуть їй корисні. Ван Марінос, акредитований вчений-фізкультурник і засновник Community Moves Health and Fitness, поділився ключовими тренуваннями і вправами для кожного десятиліття, розповівши, чому необхідно вносити зміни.

В юності часто підтримувати себе у формі можна за рахунок командних видів спорту, що просуваються в школі. Для тих, кому протипоказані сильні навантаження, для підвищення рівня фізичної підготовки підійдуть альтернативні варіанти, в тому числі легка атлетика і плавання.

Вправи також є відмінним способом управління рівнями стресу і тривоги, які можуть допомогти студентам зосередитися на навчанні. У період від 20 до 29 років спостерігається час фізичного піку, з високою здатністю тіла оперативно обробляти кисень і швидше відновлюватися в порівнянні з будь-яким іншим віком.

В цей час спостерігається достаток енергії через високий обміну речовин і прискореного серцебиття. При регулярних тренуваннях слід звернути увагу на включення “періодизації”, яка являє собою процедуру, що розділяє заняття на різні цикли і аспекти навчання, щоб максимізувати продуктивність.

На 30 – х роках в залежності від способу життя деякі люди підвищують або знижують рівень навантажень. Хорошим рішенням стануть високоінтенсивні інтервальні тренування. Жінки і матері вважають за краще займатися пілатесом, йогою, кардіо-тренуваннями або спеціальними тренуваннями, присвяченими мобільності і гнучкості.

Більшість людей додають у вазі в свої 40. Хороший спосіб зберегти баланс між роботою і будинком – купити вагові або кардіотренажери для будинку, такі як гирі, гантелі і бігова доріжка. Тренування з обтяженнями також є відмінним способом спалити калорії і уповільнити втрату м’язової маси. Як тільки настають 50-ті, часто виникають болі в тілі.

Щоб підтримувати м’язову масу, потрібні силові тренування з ваговими або резистентними смугами не рідше двох разів на тиждень, також підійдуть кардіотренажери. Після 60 теж важливі фізнавантаження, але важливо виконувати їх з урахуванням стану свого здоров’я.

Джерело.

2ogoloshenya