Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Президент РФ Володимир Путін із маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав схожий на Гітлера.

Про це заявив колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"Якщо від Росії відділити території, які були приєднані до неї через кров, насилля, зраду і брехню, то "ісконно руські" болота, що залишаться після цього, можуть легко вміститись у межі однієї Московської області", - так Турчинов відреагував на заяву Путіна про те, що до складу України входять "ісконно руські землі і з цим треба щось робити".

Імперський реваншизм Путіна з маніакальним прагненням до перегляду кордонів європейських держав, які сформувалися після Другої світової війни, є реальною загрозою миру і безпеці в Європі, зауважив колишній посадовець.

"Аналогічні прагнення Гітлера призвели в минулому столітті до багатомільйонних жертв і жахіть найкривавішої війни в історії людства.

Історія Європи минулого століття і новітня історія нашої держави доводять непорушну істину - з агресором не можна домовлятися, його потрібно жорстко зупиняти і перемагати", - резюмував Турчинов.

Джерело.

2ogoloshenya