Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Тим часом президент Олександр Лукашенко прибув у Сочі.

В центрі Мінська починається мирна акція

У Мінську заявили, що у Росії і Білорусі залишилося 16 неузгоджених питань щодо інтеграції
протесту проти інтеграції з Росією. Люди збираються на Жовтневій площі, а також шикуються в ланцюзі уздовж головних вулиць столиці. 

Учасники ланцюга не тримають жодних плакатів, просто стають пліч-о-пліч. Як протестувальники розповіли кореспонденту "Радіо Свобода", вони хочуть жити в незалежній від Росії державі і "не продаватися за газ". Активісти зазначають, що "не для того Білорусь 300 років здобувала незалежність". І претензії Росії на управління Білоруссю дуже обурюють громадян країни. Протестувальники на площі вже тримають плакати. 

На акцію прийшли навіть з маленькими дітьми, однак протестувальники припускають, що їх будуть розганяти силовими методами.

"Буде як завжди – побої і арешти. А що, бувають інші варіанти? Не буває. Просто вже немає сил боятися цього, нехай б'ють, хай заарештовують. Цей вусатий козел сказав відкрито – що демократії не буде, а наша міліція для того, щоб бити спостерігачів. Він оголосив нам війну. Мирно ми не домовимося", - заявив один з учасників акції. 

Тим часом повідомляється, що президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув у російське місто Сочі, де в другій половині дня має зустрітися з президентом РФ Путіним.

Джерело.

2ogoloshenya