Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Через ожиріння можуть розвинутися як мінімум чотири різновиди рака – рак  кишечника, яєчників, нирок та печінки.

Вчені британської благодійної організації Cancer Research UK назвали одну з найчастіших причин розвитку онкологічних захворювань.

Ожиріння – друга причина розвитку онкології, якої можна уникнути. На першому місці – куріння, на третьому – вплив ультрафіолетового випромінювання, пише BBC.

"Це дослідження підтверджує, що ожиріння – це нове паління, і Національна служба охорони здоров'я не може виграти боротьбу з пузом сам на сам. Необхідна участь родини, харчової промисловості та уряду", - заявив голова Національної служби з охорони здоров'я в Англії..

Вчені вважають, що ожиріння здатне викликати 13 різноманітних видів ракових захворювань, у тому числі шлунку, товстої та тонкої кишки, підшлункової залози, нирок, грудей, яєчників, матки, а також дихальних шляхів та кісткового мозку.

"Ми знаємо, що ожиріння веде до гормональних збоїв і проблем з обміном речовин. Воно сприяє підвищенню рівнів естрогена та інсуліну, а також зросту запальних процесів, що, у свою чергу, впливає на процеси поділу клітин", - розповів Марк Гантер з Міжнародного агентства з вивчення рака.

Джерело.

2ogoloshenya