Сьогодні, 20 травня, в актовій залі Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка відбулися урочистості з нагоди Дня науки.

- Наші діти – це наша гордість: і дошкільнята, і школярі, і студенти. Ми маємо, ким пишатися у місті, де працюють фахові педагоги, де батьки виховують таких талановитих дітей, а учні прагнуть до великих знань, - наголосив міський голова Михайло Сімашкевич.

Очільник міста зауважив, що цього року вдруге з міського бюджету було передбачено кошти, а це - 280 тис. грн на Програму підтримки та розвитку інтелектуально обдарованих дітей. І саме під час заходу було вручено грошові сертифікати на суму 5000 грн, 4000 грн, 3000 грн, 2000 грн, 1500 грн, 1000 грн учням міста та шкільним командам за перемогу в конкурсах, олімпіадах та турнірах різних рівнів.

 

Їхні батьки отримали подячні листи, а педагоги, викладачі та науковці – грамоти і подарунки.

Окрім міського голови, переможців і призерів вітали помічник народного депутата Володимира Мельниченка Тетяна Мельниченко, секретар міської ради Дмитро Васильянов, керуюча справами Яна Мельничук, ректор К-ПНУ ім. І. Огієнка Сергій Копилов.

2ogoloshenya