Відділ молоді та спорту департаменту гуманітарної політики спільно з Молодіжною радою міста та спільнотою "Нове покоління" запрошують усіх небайдужих приєднатись до загальноміської молодіжної екологічної акції "Турист в чистому місті".

Збір - біля Лебединого о 13.45 10 квітня. По можливості мати з собою рукавички. Акція відбудеться в рамках ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» для реалізації права на «безпеку» та цілі «Кожна дитина та молода людина живе в чистому та безпечному середовищі», передбаченого Планом дій.

Нагадаємо, що ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» - це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямах розвитку добробуту всіх дітей та молоді. Вона була започаткована 1996 року як практичне втілення резолюції, що була прийнята на Другій конференції ООН з населених пунктів (Хабітат ІІ). Нині ініціатива поширюється в усьому світі, її підтримали вже понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах. Сьогодні ініціативою «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплено понад 30 мільйонів дітей.

Загальноміська молодіжна еко-акція "Турист в чистому місті"

Джерело.

2ogoloshenya