У листопаді 2017 року в с. Смотрич Колибаївської об‘єднаної територіальної громади завдяки роботі народного депутата України Володимира Мельниченка було капітально відремонтовано одну із центральних доріг. Тоді нардеп пообіцяв й надалі прикладати зусилля для того щоб залучати якомога більше додаткових коштів до територіальних громад. І як показує життя обіцянки Володимира Мельниченка це не пусті слова.

Вчора, 2 квітня нардеп разом з головою Колибаївської об‘єднаної територіальної громади Михайлом Желізником в черговий раз завітали до с. Смотрич, де за рахунок коштів субвенції на соціально-економічний розвиток, завершується капітальний ремонт вулиці Кубачівська. Кошти, в розмірі півтора мільйони гривень були спрямовані до бюджету Колибаївської ОТГ зусиллями народного депутата України Володимира Мельниченка.

Що ж стосується якості проведеного ремонту, то за словами підрядника  прокладена дорога прослужить як мінімум 10 років.

Голова Колибаївської ОТГ Михайло Желізник та громада села Смотрич подякували нардепу за роботу. Народний депутат Володимир Мельниченко пообіцяв, що й надалі прикладатиме всі зусилля, для того щоб життя людей покращувалося з кожним днем. А все, що нардеп обіцяє він обов'язково виконує.

2ogoloshenya