Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У 2016 році Гринчуцькою сільською радою у власність місцевого жителя для ведення садівництва передано земельну ділянку площею 1200 кв. м, розташовану в межах захисної смуги Дністровського водосховища.

 

Як повідомляють у прокуратурі, згідно вимог чинного законодавства надання земель прибережної захисної смуги у приватну власність, в тому числі для ведення садівництва, заборонено, а тому рішення сільської ради є незаконними.

 

Відтак, місцева прокуратура звернулась до суду з позовом про визнання рішення органу місцевого самоврядування незаконним та його скасування, а також про повернення земельної ділянки у власність держави.

 Суд погодився із доводами прокурора та задовольнив позов в повному обсязі.

 

 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Олександр Гончар, повернувши земельну ділянку у володіння держави, поновлено права громадян на вільний доступ до водного об’єкта.

 

2ogoloshenya