Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

17 квітня 2019 року у Києві відбудеться «Третій Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу» — одна з головних подій українського бізнес-простору, яка проходить третій рік поспіль.

Про це повідомляють у міській раді.

Третій Фінансовий Ярмарок - унікальна платформа, яка надає малому та середньому бізнесу можливість отримати актуальну інформацію про банківські, лізингові та страхові продукти для МСБ та інші можливі джерела фінансування. Це чудова нагода для підприємців отримати бізнес-консультації, а також налагодити контакти та нові партнерські відносини.

Проект реалізується Німецько-Українським Фондом (далі - НУФ) за фінансової підтримки Уряду Німеччини через банк розвитку KfW. НУФ вже майже 20 років успішно сприяє розвитку мікро-, малих та середніх підприємств в Україні. Малий та середній бізнес є фундаментом для успішного розвитку держави у довготривалій перспективі, тому його зміцнення є стратегічним пріоритетом НУФ.

Третій Фінансовий Ярмарок продемонструє річні результати співпраці НУФ та його партнерів на прикладі конкретних кейсів. Подія об’єднає представників МСБ, фінансових установ, організацій, що сприяють розвитку підприємництва, та влади задля розвитку.

Українські підприємці можуть відвідати подію безкоштовно після попередньої обов’язкової реєстрації за посиланням: http://sme-fair.org.ua/.

Місце проведення заходу: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16а, м. Київ.

2ogoloshenya