До уваги кам'янчан! ТОВ

Відносини які стосуються періодичної повірки квартирних лічильників на воду між водоканалами та споживачем регулюються Законом України "Про метрологію та метрологічну діяльність", де у пункті 3 статті 17 вказано, що суб’єкти  господарювання зобов’язані своєчасно, з дотриманням встановлених міжповірочних інтервалів, подавати лічильники на періодичну повірку.

Як наслідок, за Законом показники неповірених лічильників не можуть прийматись до уваги при розрахунках за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення. Саме тому, важливо вчасно повіряти лічильники, аби бути переконаним, що передані Вами показники врахують.

Для зручності мешканців міста з 2016 року товариством з обмеженою відповідальністю "Тепло-водсервіс" надаються послуги періодичної повірки квартирних лічильників на воду, без проведення їх демонтажу та розпломбування. Дана повірка можлива завдяки співпраці ТОВ "Тепло-водсервіс" із КП "Міськтепловоденергія" та державним підприємством "Хмельницький науково-випробувальний центр стандартизації, метрології та сертифікації".

Для проведення повірки використовується сертифікована переносна установка, принцип роботи якої заснований на методі фото-фіксації процесу вимірювання з подальшим шифруванням i збереженням даних вимірювань в енергонезалежній пам'яті. Даний метод дозволяє зменшити час повірки одного лічильника до 15 хв., використовуючи при цьому близько 30 літрів води, повністю усуваючи вплив людського фактору на процес вимірювань та забезпечує достовірність отриманих результатів.

Дізнатись дату закінчення терміну повірки Ваших лічильників можна за телефонами: 067 311 6763 або 3-64-20, або в особовому кабінеті на сайті комунального підприємства "Міськтепловоденергія": www.mtve.kp.km.ua.

Подати заявку на повірку лічильників води без демонтажу та перевірити її результат можна через контакт-центр ТОВ "Тепло-водсервіс" за телефонами: 068 596 5856, 098 453 3884, або через сайт підприємства: www.teplovodservis.km.ua

Повірка лічильників води на місці експлуатації - зручно, якісно та швидко.

2ogoloshenya