Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Впродовж минулої доби внаслідок ускладнених погодних умов рятувальники Хмельниччини 5 разів надавали допомогу населенню у буксируванні автомобілів. Слід зауважити, що в автомобілях перебувало 5 дітей та одна хвора жінка.

Так о 09:05 на автодорозі поблизу с. Летава Чемеровецького району водій легковика через погіршені погодні умови не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. На момент інциденту в автомобілі перебувала хвора жінка, яку везли до лікарні. Витягнувши автомобіль на проїжджу частину, надзвичайники передали жінку працівникам швидкої для надання кваліфікованої допомоги.

А об 11:25 на польовій дорозі в напрямку с. Держанівка Дунаєвецького району автомобіль AUDI A6 застряг у заметі. У салоні перебувало 5 людей, троє з яких — діти. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності рятувальники витягли автівку на розчищену ділянку дороги.

О 18:50 поблизу с. Жабче Старокостянтинівського району у сніговій пастці опинився водій автомобіля Opel Vectra. Надзвичайники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували легковика, врятувавши водія від замерзання.

У Дунаєвецькому районі о 20:00 бійцям довелося витягати автомобіль ВАЗ-2129 із чотирма людьми, двоє з яких — діти віком 10 та 13 років. Подія трапилась поблизу с. М. Кужелівка. Водій, не впоравшись з керуванням, потрапив у сніговий замет. На щастя, ніхто не травмувався.

Вночі 17 грудня о 01:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Старокостянтинівської центральної районної лікарні про те, що поблизу с. Стецьки Старокостянтинівського району внаслідок ускладнення погодних умов автомобіль швидкої медичної допомоги, прямуючи на виклик потрапив в сніговий замет.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягли автомобіль на проїжджу частину, після чого той зміг продовжити рух.

Загалом із снігової пастки надзвичайники визволили п’ятнадцятьох людей, п’ятеро з яких — діти.

2.jpg

FC2E7FAC-641B-473F-9BF6-6A57C91C7E2E.jpeg

3.jpg

48363715_2.jpg

48407647_17.jpg

Джерело. 

2ogoloshenya