Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

І вз'ялися за безпеку руху.

У Кам'янець-Подільському реалізовуватиметься проект "Безпечне місто" в рамка якого на організацію безпеки руху місто отримає 15 мільйонів євро, повідомляє міська рада. 5 грудня відбулося перше засідання координаційної раду з безпеки дорожнього руху.

За словами заступника мера Сергія Бабія, за рік у Кам’янці-Подільському сталося 144 ДТП, в яких загинуло 3 людини і 52 травмовані.

Серед найбільш небезпечних перехресть – вул. Лесі Українки-вул. Князів Коріатовичів, вул. Лесі Українки-вул. Пушкінська, вул. Огієнка - вул. Князів Коріатовичів, просп. Грушевського-вул. Пушкінська, просп. Грушевського-Хмельницьке шосе, Нігинське шосе-вул.30 років Перемоги.

Створена координаційна рада переконана, що ситуація на дорогах залежить не лише від роботи поліції. У місті планують розробити стратегію підвищення рівня безпеки дорожнього руху, реалізувати проекти «Безпека дорожнього руху в містах України», «Метрика ДТП».

Так, останній пункт – це своєрідний звіт дорожньо-транспортної пригоди, за результатами якого департамент ЖКГ здійснюватиме певні заходи. Першими з них стануть облаштування «острівця безпеки» на Князів Коріатовичів (в районі «Нової будови») та заїзної кишені біля кафе «Берізка».

До складу кординаційної ради входять як представники міської ради, так і дотичних до безпеки руху структур – управління надзвичайних ситуацій, Уктрансбезпеки, муніципальної поліції, управління охорони здоров’я та освіти і науки, департаменту містобудування й архітектури, відділу пасажирських перевезень, комунальних підприємств.

Джерело.

2ogoloshenya