Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні, 22 листопада, в КПНУ імені Івана Огієнка відбулася зустріч з делегацією Інституту національної пам’яті Польщі на чолі з головою Ярославом Шареком.

В рамках зустрічі польською стороною було передано копії архівних документів Інституту про невивчений період перебування у Варшаві засновника і першого ректора університету Івана Огієнка.

Як заявив голова Інституту національної пам’яті Польщі Ярослав Шарек незважаючи на непрості сторінки минулого сьогодні наші країни обравши єдиний європейський вектор розвитку активно співпрацюють в науковій сфері.

Директор державного архіву Хмельницької області Володимира Байдича висловив сподівання, що співпраця між архівними установами Польщі та України буду продовжуватися й надалі.

Після візиту до Кам’янця делегація Польщі візьме участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку Ангелу Скорботи в Хмельницькому та відкритті виставки в Хмельницькому університеті управління та права.

2ogoloshenya