Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні в Кам'янці-Подільському розпочав свою роботу семінар-тренінг присвячений проблемі підвищення ефективності роботи працівників ДСНС України, які відповідальні за співпрацю зі ЗМІ та комунікацію з громадськістю.

На семінар завітали керівники профільних підрозділів з усіх регіонів України. Рятувальники будуть вдосконалювати свої професійні вміння в галузі стратегічної комунікації та інформаційної безпеки.   

Головним спікером першого дня тренінгу став заступник Міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін, який в режимі відеоконференції розповів присутнім про особливості комунікації під час кризових ситуацій, а також про протистояння неправдивим новинам та фейковій інформації.

Керівник прес-служби ДСНС України Ольга Козак зазначила, що подібні зустрічі з практичним відпрацюванням є надзвичайно дієвими для підвищення ефективності роботи фахівців Служби у сфері комунікації.

Крім того, учасники семінару вдосконалили свою майстерність щодо ведення офіційних веб-сайтів та сторінок у соціальних мережах.

Наступного дня, 23 листопада, під час семінару заплановано обговорити питання організації громадських масових заходів, а також відбудеться презентація словничка фемінітивів для прес-офіцерів та прес-офіцерок територіальних управлінь ДСНС.

Триватиме семінар до 23 листопада.

2ogoloshenya