Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Про злочин поліцію сповістив директор ДЖКГ Кам'янець-Подільської міської ради Олександр Бабчинський.

18 жовтня 2018 року близько 20:30 години в місті Кам'янець-Подільський, по вулиці Огієнка, 61, поблизу центрального корпусу К-ПНУ ім. І.Огієнка невстановлена особа умисно, таємно, шляхом вільного доступу, викрала 12 квадратних метрів плитки ФЕМ червоної безшовної, чим спричинила територіальній громаді збитків на суму 2930 гривень.

Проведеними оперативними заходами працівники кримінальної поліції встановили, що дану крадіжку скоїв місцевий житель, 1952 р.н.

Пенсіонер на протязі місяця з допомогою власного мопеду вивозив викрадену плитку, однак збути її не встиг.

У даного громадянина було вилучено усе викрадене майно, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.185 КК України, санкція даної статті передбачає штраф від п’ятидесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За інформацією Кам’янець-Подільського відділку поліції.

2ogoloshenya