Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Близько 23.38 години до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення від жителя району про те, що він убив свого 54-річного дядька.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що ввечері чоловіки разом випивали. Під час розмови між ними виникла суперечка, в ході якої племінник схопив ножа та вдарив ним свого дядька. Чоловік від отриманого ножового поранення помер на місці. Коли молодик зрозумів, що він накоїв - відразу зателефонував у поліцію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Джерело.

2ogoloshenya