Сьогодні, 30 жовтня депутати Кам'янець-Подільської районної ради зібралися на 31 позачергову сесію. Ініціювали проведення засідання депутати від політичної партії "Батьківщина".

Як заповідала Юлія Тимошенко місцева районна рада повинна була прийняти рішення "Про звернення до Президента України щодо скасування Постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення".

Окрім цього, враховуючи те що депутати зібралися на позачергову сесію, було також підготовлено  два додаткових проекти рішення.

Розпочалося засідання із приємної події. Командир загону зі знищення вибухонебезпечних предметів Юрій Капіцький подякував депутатам районної ради за придбання для військових автомобіля, який використовувався на передовій, та нагородив їх подяками та подарунками.

Затвердивши порядок денний народні обранці перейшли до розгляду першого питання.

У депутатів районної ради не виникло запитань стосовно проекту рішення, проте депутат Борис Бец запропонував трішки змінити текст звернення. Але вже під час затвердження проекту рішення за основу в сесійні залі не знайшлося достатньої кількості голосів для підтримки звернення до Президента.

Повторне голосування також не дало результатів, а тому депутати перейшли до розгляду другого питання порядку денного. Однак представники "Батьківщини" залишилися незадоволені таким розвитком подій і покинули сесійну залу. Навіть перерва, яку оголосив голова районної ради Віктор Кривак, не принесла результатів, оскільки домовитися депутати не змогли. Таким чином засідання 31 позачергової сесії Кам'янець-Подільської районної ради продовжиться завтра об 10:00.

2ogoloshenya