Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На данном изображении может находиться: в помещении

Відповідно до рішення виконавчого комітету, починаючи з 23 жовтня в місті розпочався опалювальний сезон для житлового фонду.

Процес запуску теплоносія відбувається поступово, адже подати тепло на все місто за один день, на жаль, технічно неможливо. Загалом технологічний процес повного запуску та налагодження опалення триває в середньому впродовж 15-20 днів.

Розпочався запуск опалення з центральної частини міста. За станом на вечір 25 жовтня опалення було запущене у 110 будинках. Поступово запускається тепло й у решті житлових мікрорайонів. 26 жовтня розпочнеться запуск опалення на селищі Першотравневому і мікрорайоні Жовтневому.

Щодня запуск теплопостачання та налагодження системи проводиться у близько 70-80 багатоповерхівках міста.

Наразі працівники КП «Міськтепловоденергія» та ДП «Тепловода» докладають усіх зусиль, аби максимально скоротити період запуску опалення та оперативно забезпечити теплом домівки кам'янчан. Проте додатково затримують цей процес самі мешканці. Такі випадки трапляються через самовільне втручання в роботу системи – встановлення додаткових кранів на приладах опалення, замуровані технологічні інші, прикриття запірної арматури на теплолічильниках, замкнені підвальні приміщення.

Нарахування оплати за опалення проводитиметься виключно з моменту фактичної подачі тепла. Зокрема, відповідно до показників теплових лічильників, якими в місті обладнано майже сто відсотків житлових будинків.

Про будь-які проблеми у процесі відновлення теплопостачання та роботи внутрішньобудинкових систем опалення адміністрація КП “Міськтепловоденергія” просить повідомляти до аварійно-диспетчерської служби підприємства за номерами телефону: 3-49-20, 3-49-40.

Джерело.

2ogoloshenya