Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Пов’язане зображення

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області 17 жовтня виконала рішення постійно діючої колегії Антимонопольного комітету і обрала переможцем тендера ПП “Полтавабудцентр”, яке проведе капітальний ремонт автомобільної дороги Житомир-Чернівці (на ділянці вул. Привокзальна у Кам'янці-Подільському) загальною вартістю 37,86 млн грн.

Про це інформує НГП.

Це перша перемога полтавської компанії у дорожніх тендерах на Хмельниччині. Разом з тим, замовник скасував своє попереднє рішення про обрання переможцем ПП ВКФ “Будмонтажсервіс” з пропозицією 38,20 млн грн.

Але полтавська фірма не зможе приступити до виконання робіт в цьому році.

Як повідомив у програмі "Кам'янецькі новини" міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич, у Кабінеті міністрів України прийняли рішення перенаправити кошти в розмірі 40 млн грн які були виділенні для ремонту вул. Привокзальної на завершення будівництва "Тещиного язика", що дасть можливість завершити ремонт цієї ділянки автомобільної дороги Житомир-Чернівці ще в цьому році.

Проте, як зауважив мер Кам'янця-Подільського, в приватній розмові з урядовцями йому пообіцяли, що 40 млн грн залишаться за містом, і в наступному, 2019 році, ремонт об'їзної дороги в Кам'янці-Подільському буде продовжено.

2ogoloshenya