Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "маршрутка"

Завтра, 18 жовтня, на засіданні виконавчого комітету міської ради буде внесено зміни до договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

Про це повідомляє прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради.

За словами заступника міського голови Сергія Бабія є питання у використанні тимчасових талонів на транспортний засіб категорії євро, з яким перевізники братимуть участь в конкурсі. Недобросовісні учасники можуть скористатися таким талоном і вийти на конкурс з одним автомобілем, а обслуговувати пасажирів, у разі перемоги, зовсім іншим.

Є інформація, що наразі з десяток претендентів готові скористатися такою маніпуляцією, заявивши під час конкурсу, що їхнє авто, до прикладу, зламалося, а тому на маршрут виїде інше.

Внесені зміни в договір унеможливлять такий хід. При виявленні порушення під час конкурсу водій змушений буде або замінити транспортний засіб на авто відповідно до вимог, або зійти з конкурсу.

2ogoloshenya