Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На данном изображении может находиться: 1 человек, часть тела крупным планом

Будь-ласка допоможіть хто може Богданчику купити ліки на курс лікування, що проходить саме зараз і ми збираємося в вересні везти Богданчика до Києва в Охматдит.

Будь-ласка допоможіть не залишайтеся байдужими до життя дитини. Зібрати гроші на ОХМАТДИТ, ми хочемо, щоб Богданчику зробили діагностику і провели курс лікування. Нашому Богданчику знову погано у нього загострення його хвороби, піднявся цукор,знову сильно захворіли ніжки йому боляче ходити, щоночі прокидається лежить, плаче, стогне від болю, потім знову засинає.

Ми викликали додому невропатолога, лікар  виписав новий курс лікування який потрібно пройти. Ми купили всі ліки, що необхідні на кожен день і памперси, а на лікування грошей вже немає.І почали нове лікування, але грошей вистачило купити тільки на п'ять днів,з 30 серпня  до 3 вересня.Безкоштовних ліків від держави немає зовсім і поки не намічається, всі ліки купуємо самі.Тільки одних памперсів щомісяця ми купуємо на 2 000 гривень., і так кожен місяць.

Якщо хтось може допомогти Богданчику, будь ласка допоможіть:

Приват Банк ном.кар: 5168 7426 0558 5409

Бевз Світлана Анатоліївна

моб: 067 265 9895

ДОБРО ЗАВЖДИ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО ДОБРИХ ЛЮДЕЙ.

З повагою мама Богданчика.

Джерело.

2ogoloshenya