Сьогодні народний депутат України Володимир Мельниченко відвідав села Колибаївської об'єднаної територіальної громади.

Разом із очільником ОТГ Михайлом Желізником нардеп завітав в село Ходоровці до місцевої школи. За словами директора навчальний заклад повністю готовий до нового навчального року за програмою нової української школи. Слід також зазначити, що в цьому році один мільйон триста тисяч гривень з державного бюджету було виділено на ремонт покрівлі навчального закладу.

Приємною несподіванкою для гостей стала репетиція музичного колективу Ходорковської школи. Народний депутат України Володимир Мельниченко пообіцяв придбати за власні кошти нові музичні інструменти, яких не вистачає молодим талантам.

Згодом народний депутат та очільник громади відвідали село Колибаївку де продовжується капітальний ремонт доріг. Також в цьому році в селі запрацював власний водогін. Відтепер безперебійним постачанням води забезпечений дитячий садок та школа населеного пункту. Підключаються до сільського водогону й власники приватних будинків.

Нагальним питанням яке потребує вирішення є аварійний стан школи в селі Колибаївка. За словами Михайла Желізника вже виготовлена проектно-кошторисна документація, яка на даний час знаходиться на експертизі. Володимир Мельниченко пообіцяв приділити увагу цій проблемі на найвищому рівні.

2ogoloshenya